Videoproductie: wanneer je schade hebt aan je auto is dat vervelend, wel fijn om te zien welke partij dat voor je kan herstellen en hoe ze dat doen. Voor ABS Den Elzen produceerden wij een korte video over de vestiging in Zoetermeer. Bezoekers van de website krijgen zo meteen een indruk van het hele bedrijf en de werkwijze.

Videoproductie: voor het bureau Citymarketing van de gemeente Zoetermeer hebben wij afgelopen jaar meerdere videos mogen produceren die het merk Zoetermeer is de Plek! en de stad versterken. De videos worden ingezet via de website van Zoetermeer is de Plek! en social media kanalen zoals FaceBook en Instagram.

Videoproductie: Voor de werving van nieuw personeel vroeg AIZ (Afval Inzameling Zoetermeer) ons om een idee uit te werken voor een korte video. De gemeente zelf had al een idee bij de inhoud van de video, gezamenlijk hebben we deze ideeën verder uitgewerkt tot een script en een tekst voor de voice over. Omdat het materieel en de mensen zo veel als mogelijk door moesten werken hebben we deze klus zo efficiënt mogelijk gedraaid.

Videoproductie: Bilfinger Tebodin was verantwoordelijk voor de realisatie van een nieuw ingerichte hangaar voor KLM op Schiphol Oost. Een mega project tussen de bedrijven door. Wij mochten van dit project een korte video maken over de samenwerking met KLM na de afronding van fase 1. Binnenkort zijn we weer op Schiphol te vinden om de laatste fase in beeld te brengen.

Videoproductie: De medewerkers van SKN Bouw hebben wij een jaar lang gevolgd op verschillende projecten door het hele land. Van het materiaal hebben we een korte en krachtige bedrijfsvideo gemaakt, en het overige materiaal wordt ingezet via social media. Zo maken ze goed gebruik van al het materiaal.

Videoproductie: Voor Seiko Europe B.V. mochten we deze korte video maken waarin topsporter Menno Vloon het Limited model van de Seiko Prospex promoot.

Videoproductie: Het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland wil meer arbeidskansen creëren voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Albert Heijn zijn ze daar al goed mee bezig, en hier mochten wij een kort verhaal op video van maken.

Livestream: Live vanuit het sportpark in Schiedam hebben wij het voorjaarsevenement van SEN-MVS gestreamd. Inspirerende sprekers kwamen aan het woord over inclusief ondernemen, live aan tafel bij presentatrice Suzanne Vink en in break-out sessies. De kijkers en organisatie waren erg enthousiast over deze digitale vorm van een evenement.

Videoproductie: Werken in Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen negen overheidsorganisaties met een platform waar vacatures van deze organisaties op staan. We hebben voor de social media kanalen en website verschillende videos gemaakt die de gemeenten promoten en natuurlijk het platform zelf. Van script tot uitvoering hebben we deze klus naar tevredenheid van de opdrachtgever geproduceerd.

Videoproductie: Om een opleidingslocatie van de Haagse Hogeschool te promoten hebben we een korte video gemaakt. Voor de productie hebben we met studenten van de opleiding gewerkt die we uiteraard van tevoren goed hebben geïnstrueerd en voorbereid op de opnames.

Livestream: VORM heeft een prefab optopping geplaatst op het gemeentelijk monument De Nieuwe Maaskant in Rotterdam. Vanwege de grote belangstelling hebben wij van dit evenement, een hybride evenement gemaakt. Via een livestream konden geïnteresseerden wereldwijd meekijken met deze unieke prestatie. Met een 6 camera regie legde we dit mooie spektakel vast.

Videoproductie: Taal is toekomst is een campagne in de regio Zuid-Holland om vrijwilligers te werven, die mensen met een taalachterstand willen helpen. Wij hebben deze commercial gemaakt met bestaande vrijwilligers die zich al voor dit doel inzetten.

Videoproductie: Waar de mensen van Werkbedrijf de Binnenbaan goed in zijn, is onder andere het onderhouden van de openbare ruimte bij de Mall of The Netherlands. Voor de Binnenbaan mochten we meerdere werkzaamheden vastleggen, die een kijkje geven in de keuken van dit bijzondere bedrijf.

Videoproductie: Fietsen is gezond, en zo geeft deze Zoetermeerse wethouder het goede voorbeeld, en laat aan aantal mooie plekken in haar stad zien die je op de fiets kan verkennen. Wij mochten een dag met haar op stap om deze video te produceren. De video is ingezet via de social media kanalen van de gemeente Zoetermeer.

Livestream: Op deze bijzondere locatie van Mammoet in Schiedam mochten wij een livestream verzorgen. In de uitzending die Jörgen Raymann verzorgde konden we meerdere sprekers op afstand aan het woord laten en kon er interactief meegedaan worden met polls en stellingen. Het kantoor van Mammoet hadden wij voor deze gelegenheid omgetoverd tot een heuse studio, met professioneel licht, geluid en camera’s.

Videoproductie: Voor de stadspromotie van Zoetermeer hebben we een korte en informatieve video gemaakt over de bijzondere plekken die de stad te bieden heeft. Voor dit project maken we gedurende het jaar meerdere opnames die later voor verschillende producties gebruikt kunnen worden.

Videoproductie: Ook interne communicatie is belangrijk. Daarom heeft de gemeente Den Haag er voor gekozen om een aantal videos te laten produceren te versterken van de campagne: Een goed idee voor OCW! De videoproductie is conform de huisstijl eisen geproduceerd, zodat ze goed aansluiten bij andere producties van de gemeente.

Videoproductie: Als je gaat trouwen wil je dat de ceremonie helemaal naar jouw wens is met een ambtenaar van de burgerlijke stand die bij je past. Voor de gemeente Zoetermeer hebben wij voor alle ambtenaren een kort portret gemaakt. Deze video staat op de website van de gemeente zodat je een goede keuze voor je trouwambtenaar kan maken.

E-Learning: Voor Farmaceut Chiesi hebben we in opdracht van Republic M een E-Learning ontwikkeld. Op locatie in een studio ingericht als ziekenhuis hebben we de opnames gemaakt, waarna we later in de montage de presentatie hebben toegevoegd.