Social Media Content & Beheer

Content voor social media is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Met social media kun je een eigen marketingcampagne opzetten, maar daar heb je wel content voor nodig. Wij maken content zoals videos, foto’s en animaties speciaal gericht op de verschillende social media platforms. Zo oogt je campagne professioneel, kloppen de beeldverhoudingen en hoef je het alleen nog maar te voorzien van een pakkende tekst… en plaatsen maar. Mocht je zelf in huis niet de mogelijkheid hebben voor het beheren en plaatsen van je social media berichten, dan nemen wij dit graag uit handen. Met onze service zorgen wij er voor dat je kanaal 1 of meerdere keren in de week voorzien wordt van mooie content. Dus val online lekker op en laat je business groeien.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor de professionele MKB’er bieden wij een Social media pakket aan. Maar wat is het en hoe gaat dit in zijn werk…?
Aan het begin van de maand of kwartaal schieten wij voldoende content bij jou op de zaak. We plannen samen een dag waarop jij een gaaf project vastgelegd wilt hebben of de tijd hebt om je bedrijf of producten mooi te presenteren. Wij denken mee over de productie, de planning , de styling en gaan aan de slag met de nieuwste 6K & 8K filmcamera’s om het uiterste uit de dag te halen.

Van dit beeldmateriaal monteren wij een aantal videos, afhankelijk van de hoeveelheid posts die jij in de maand wilt doen, voorzien deze posts van een pakkende tekst en sturen deze toe op de dag wanneer je het online wilt plaatsen. Zo heb je meteen een reminder en hoef je de video alleen maar te plaatsen op je favoriete Social media kanalen. De meegeleverde tekst kopiëren….en je bent online zichtbaar…met uiteraard mooie content.

Ben je nog nieuw op het terrein van video advertising op Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok, dan heb je zeker een reden om contact op te nemen.

Nieuwsgierig naar de content die wij maken? Bekijk hier onze portfolio.

Social Media Content 20one